Believe in Yourself

Be the Best
You Can Be

Bent u op zoek naar een uitdagende en dynamische baan in de horeca? Dan is werken bij ons burgerrestaurant wellicht iets voor u! Ons restaurant staat bekend om de heerlijke burgers van hoogwaardige kwaliteit en het vriendelijke en gastvrije personeel.

Als medewerker van ons restaurant krijgt u de kans om te werken in een energieke en gezellige omgeving waarin u uw passie voor de horeca kunt uiten en ontwikkelen. U zult deel uitmaken van een team van enthousiaste en gemotiveerde professionals die zich inzetten voor het leveren van uitstekende service aan onze gasten.

Wij bieden onze medewerkers een marktconform salaris, flexibele werktijden en goede arbeidsvoorwaarden. Bovendien zijn er volop mogelijkheden om door te groeien en je verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf.

Als u geïnteresseerd bent om deel uit te maken van ons team, neem dan gerust contact met ons op of vul onderstaande formulier in. We kijken ernaar uit om van u te horen!

Om te kunnen werken bij Burgers en Frites hanteren wij de minimale leeftijd van 16 jaar en ouder per 1 januari 2020.

Bedankt

Bij deze bevestigen wij dat we je sollicitatie formulier hebben ontvangen! Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Facebook
Twitter