FRANCHISE

Eigen onderneming
Altijd al een eigen bedrijf willen opzetten en je bent op zoek naar een succesvolle organisatie waar je altijd terecht kunt voor advies op maat, dan is franchisen bij Burgers & Frites de juiste keuze voor jou!

Wij bieden vanuit Burgers & Frites de optimale gelegenheid om te franchisen binnen onze snelgroeiende keten! Wij maken al sinds 1 oktober 2014 de beste burgers van Rotterdam en Nederland. Zijn meerdere keren genomineerd en hebben verschillende prijzen gewonnen.

Wat verwacht Burgers & Frites van je?
Wanneer je als franchisenemer aansluit bij onze franchiseformule nemen wij een hoop zorgen van je weg. Wij verwachten dat al onze franchisenemers met de juiste inzet en instelling meerwaarde creƫren voor het bedrijf en de omgeving.
Samen met onze ondernemers maken we elke dag weer de lekkerste burgers klaar. Dat smaakt naar meer en daarom zijn we altijd op zoek naar franchisenemers. Ben jij gebakken voor het Burgers & Frites avontuur?.

Bedankt

Bij deze bevestigen wij dat we je sollicitatie formulier hebben ontvangen! Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Facebook
Twitter